Pellets

Pallet met pellets met € 5 korting

nu nieuw in de webshop,,

op veler verzoek: halve pallets; 30 zaken a 15 KG pure power 5 sterren,

klik op deze link voor pellets met korting.

Totaal Service Tromp is officieel dealer van pure power,

Wij leveren EN+A1 100% naaldhout in zakken van 15 KG

Wij zijn een afhaalpunt van pure power van losse zakken.

kunt u geen 66 zakken opslaan, haal dan bij ons losse zakken op

(uitsluitend op afspraak)

Wilt u een pallet van 66 zakken met KORTING,,,,,,,, klik op de bovenstaande link.

Hele pallets, besteld op onlinehoutpellets.nl worden gratis thuis bezorgd

Samen verantwoordelijk voor een betere toekomst

De vraag naar duurzame energiebronnen is groter dan ooit! In 2020 moet 14% van alle energie in Nederland duurzaam worden opgewekt. Dat is niet vreemd. De harde realiteit laat zien dat het klimaat sterk verandert. Dit vraagt om actie om samen de verantwoordelijkheid te nemen voor een betere toekomst, voor ons en voor de nieuwe generatie. Hier wil Totaal Service Tromp, dealer van Pure Power een rol in spelen door het verkopen van gecertificeerde houtpellets.

Onlinehoutpellets.nl, onderdeel van Pure Power, gelooft in een wereld waarin warmte duurzaam wordt opgewekt. We willen een bijdrage leveren aan groenere energievoorziening en duurzaamheid. Dat roepen we natuurlijk niet zomaar. Recente ontwikkelingen wereldwijd vragen om een duurzaam alternatief voor fossiele brandstoffen. Onze houtpellets zijn zo’n alternatief. CO2-neutraal én financieel aantrekkelijk.
Kenmerkend voor onlinehoutpellets.nl

Onlinehoutpellets.nl werkt alleen met houtpellets van puur en onbehandeld hout. We zijn kritisch en hebben onze leveranciers met zorg geselecteerd. Om een bijdrage te kunnen leveren aan de verduurzaming van energiebronnen is een goede service en een stabiel aanbod van duurzame hout pellets voor ons erg belangrijk. Daarom leveren we alleen gecertificeerde houtpellets.

Als eerste ENplus gecertificeerde leverancier van hout pellets in Benelux, is Pure Power een gerenommeerde speler in de markt.

Wilt u meer weten over  onze hout pellets  Kijk dan op www.onlinehoutpellets.nl